Pogledajte ostale delatnosti :


Servis automobila

Prodaja građevinskog materijala


Prodaja naših peći subvencionisanim kreditima kod svih banaka u Srbiji!

Primer:
Banca Intesa
subvencionisani kreditni aranžman
- 12 - 60 meseci
- 6% godišnja kamata
- 0,5 provizija banke
- bez učešća

Potrebno je da nam se obratite za predračun.FEDRA PEĆI


                             
           

Primer ekonomičnosti naših peći:
Fedra 100 je peć kapaciteta 100m2 grejnog prostora.
Potrebna količina uglja za druge vrste peći je oko 10 tona po sezoni, dok naša peć sa svojom visokim stepenom iskorišćenja sve to odrađuje i zagreva sa svega 2 tone uglja po sezoni.
Pored izuzetne ekonomičnosti naše peći su ekološke.


Peć za stvaranje i sagorevanje biogasa iz uglja, biomase i drugih čvrstih goriva, potpuno je nov proizvod na našem i svetskom tržištu.
Peć nema klasično ložište, rešetku, pepeljaru i nikakav alat i pribor za rukovanje. Sastoji se od izmenjivog plamenika koji je perforiran po celom obodu, koji je postavljen u metalni okvir koji je pregrađen pokretnom pregradnom pločom u visini gornjeg dela plamenika na donju zonu usisavanja vazduha i gornju zonu sagorevanja u koju su postavljene ploče i za zadržavanje toplote i najfinijih čestica pepela. Potpala goriva u plameniku se vrši odozgo sa istovremenim dovođenjem vazduha sa svih strana po celom obodu, čime se omogućuje potpuno sagorevanje čvrstih goriva, bez dima, zagađivanja okoline i dimovoda, tako da ih u toku cele grejne sezone nije potrebno čistiti.
U tri izmenjiva plamenika obezbeđeno je dovoljno ogreva za 24 časa, jednostavno rukovanje, maksimalna čistoća prostorija i minimalno vreme za opsluživanje (15 minuta u toku 24 časa).